Januar 2023

The Misfit of Demon King Academy sæson to trailer

En ny trailer til den kommende anden sæson af The Misfit of Demon King Academy er blevet udgivet som en del af “Aniplex Online Fest”.

Traileren afslører også startperioden for de nye afsnit. Derfor starter den nye sæson, der sendes som en del-cour serie og dermed over to kvartaler (formentlig med pause imellem), fra januar 2023.

Trailer

Beskrivelse

Den tyranniske dæmonkonge blev genfødt efter 2.000 år. Men akademiet, der træner deres kandidater til at blive den nye Dæmonkonge, vurderer ham som en outsider!

Anos Voldigoad var en tyrannisk dæmonkonge, der udslettede mennesker, ånder og endda guder. Han var dog træt af den evige krig og blev genfødt med drømme om en fredelig verden. Men efter de 2.000 år venter der efterkommere på ham, som er blevet svage, og hvis magi er visnet, fordi de er blevet så vant til fred.
Anos slutter sig til Demon King Academy, som samler alle dem, der anses for at være reinkarnationen af ​​Dæmonkongen. Akademiet anerkender dog ikke Anos sande magt og stempler ham som en outsider. Desuden antager Akademiet allerede, at den legendariske Dæmonkonge er en helt anden. På trods af at alle anser ham for at være ringe gør han pigen Misha til sit undersåt. Den utilpassede dæmonkonge klatrer op i hierarkiets pyramide i dæmonverdenen!

Kilde

Tomo-chan is a Girl trailer

Aniplex Online Fest 2022 begivenheden afslørede nye rollebesætningsmedlemmer og en ny video til tv-animeen baseret på ​​Fumita Yanagidas Tomo-chan Is a Girl! (Tomo-chan Onna no Ko!) manga.

Trailer

Beskrivelse

Den drengede gymnasiepige Tomo Aizawa formår endelig at fortælle sin barndomsven Jun, at hun er forelsket i ham. Desværre går hendes kærlighedsærklæring lige hen over hovedet på ham – han var ikke engang klar over, at hun var en pige, indtil ungdomsskolen, og selv nu ser Jun stadig på hende som en bror! Hvordan kan Tomo-chan overhovedet overbevise ham om noget andet og vinde Juns hjerte?

Illustration

Tomo-chan is a Girl trailer

Kilde

2023

The Legend of Heroes: Sen no Kiseki Northern War trailer

Den officielle hjemmeside for The Legend of Heroes: Sen no Kiseki Northern War, Tatsunoko Pros TV-anime-adaption af Nihon Falcoms The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel (Eiyū Densetsu Sen no Kiseki) spilserie begyndte at streame den første reklamevideo. Videoen afslører hovedrollen.

Trailer

Beskrivelse

Den originale spilserie skildrede historien om Rean Schwarzer i militærakademiet i Erebonian Empire, men animeen vil have en historie, der handler om den vestlige del af det zemuriske kontinent baseret på spillene.

Kilder

Lupin III vs. Cat’s Eye crossover anime trailer

TMS annoncerede en crossover-anime til Lupin III og Cat’s Eye der bliver udgivet næste år.

Animen bliver lavet af animationsstudiet TMS Entertainment og bliver instrueret af Kobun Shizuno og Hiroyuki Seshita. Duoen har tidligere arbejdet sammen på animefilmen Knights of Sidonia og de nye Godzilla film. De to støttes i deres arbejde af Keisuke Ide. Shuji Kuzuhara (Pazudora) er ansvarlig for manuskriptet, mens Haruhisa Nakata (Levius) og Junko Yamanaka (Kono Oto Tomare!) vil lave karakter designs. Erfarne folk som Yuji Ohno (Lupin III) og Kazuo Otani (Cat’s Eye) står for baggrundsmusikken.

Animen er planlagt til at være tilgængelig over hele verden eksklusivt på streamingudbyderen Amazon Prime Video i 2023.

Trailer

Baggrund

Lupin III vs. Cat’s Eye fejrer 50-års jubilæet for Lupin III franchisen. Men Tsukasa Hojos mangaserie Cat’s Eye har også noget at fejre, da det første kapitel blev udgivet for over 40 år siden.

Lupin III skaberen Monkey Punch (rigtige navn: Kazuhiko Katō) døde i april 2019 i en alder af 81 af lungebetændelse. I 1965 debuterede han med Playboy Nyūmon i Futabashas magasin “Manga Story”. I 1967 startede Lupin III i Futabasha-magasinet “Manga-Action”. Siden da har franchisen inspireret adskillige tv-serier og film, såvel som live-action værker og spil.

Cat’s Eye mangaen af Tsukasa Hojo blev udgivet mellem 1981 og 1985 i Shueishas “Shonen Jump” magasin.

Illustration

Lupin III vs. Cat’s Eye crossover anime trailer
©モンキー・パンチ 北条司/ルパン三世 VS キャッツ・アイ製作委員会

Kilde

Ny Rurouni Kenshin TV anime trailer

Aniplex Online Fest 2022-begivenheden afslørede en trailer, hovedpersonalet og hovedrollen i det nye TV-anime-projekt baseret på Nobuhiro Watsukis Rurouni Kenshin manga. Animen får premiere i 2023.

Anime vil gentilpasse mangaen.

Trailer

Beskrivelse

Kenshin Himura var en dødelig snigmorder under Meiji genopbygningen men forsøger at finde et nyt liv hinsides vold.

Kilde

Kategoriseret i: