Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Sword Art Online Alicization War of Underworld TV anime bekræftet til juli og “bliv hjemme” billede

Sword Art Online Alicization War of Underworld TV anime bekræftet til juli og "bliv hjemme" billede

Under en live stream på Dengeki Online YouTube-kanal blev det bekræftet, at den sidste sæson af Sword Art Online Alicization War of Underworld, som blev forsinket fra april på grund af kronen i virus (COVID-19), vil blive vist fra juli. En producent fra Aniplex delte nogle oplysninger om produktionen af ​​den sidste sæson af Alicization, mens han bekræftede tidsrammen.

Live-streamen, der indeholdt forfatteren Reki Kawahara, den light novel redaktør Kazuma Miki, anime-producent hos Aniplex Masami Niwa, producent hos Bandai Namco Entertainment Yousuke Futami, og hosted af Tekeon fra Dengeki Online, var en videokonference for at give opdateringer om franchisen. Niwa forklarede, at mens de er hjemme, arbejder anime-teamet bag Sword Art Online Alicization War of Underworld stadig på storyboards, scripts og animation gennem telearbejde, og at mens de ikke var i stand til at nå det til denne sæson, arbejder de stadig hårdt på at klare det til den næste!

Den officielle hjemmeside til Sword Art Online Alicization War of Underworld TV anime-serien udgav også et nyt wallpaper, tænkt til brug til videokonferencer, hvor Eugeo fortæller Kirito at han skal “blive hjemme”, en sætning, der anvendes af den japanske regering til at fremme coronavirus-modforanstaltninger.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X