I’m the Villainess, So I’m Taming the Final Boss anden ark trailer

Den officielle hjemmeside for TV anime adaptionen af Sarasa Nagases I’m the Villainess, So I’m Taming the Final Boss (Akuyaku Reijō Nanode Last Boss o Katte Mimashita) light novels afslørede en reklame video og illustration til showets anden ark.

Den anden del begyndte med afsnit 5, der havde premiere den 22. oktober.

Trailer

Beskrivelse

Da hendes forlovelse med prinsen uhøjtideligt afbrydes, kommer detaljer fra den unge adelige Aileens tidligere liv tilbage. De hjælper hende med at indse, at hun lever i verdenen fra ​​et af hendes yndlings otome-spil – som heltindens største rival!
Men hendes hukommelse har flere huller end dårlig fanfiction… og den eneste sikre er, at medmindre noget bliver gjort hurtigt, er hendes død næsten sikker. Du kan ikke regne med helten/den største kærlighedsaffære, så hvorfor ikke vente og se, hvad den endelige boss har at sige?

Illustration

I'm the Villainess, So I'm Taming the Final Boss anden ark trailer

Kilder

Romantic Killer trailer to og opening

Netflix begyndte streamer et engelsk-undertekstet officielt klip til anime serien baseret på Wataru Momoses Romantic Killer manga. Klippet viser hovedpersonen Anzu Hoshinos forskellige “romantiske” møder.

Trailer to

Opening

YURiKA fremfører animeens åbningstemasang “ROMA☆KiRA.”

Beskrivelse

Anzu Hoshino er en “ikke-heltindetype” high school pige, der ikke er opmærksom på mode eller romantik og bruger hver dag på at spille videospil.
Da troldmanden Riri pludselig dukker op, er Anzu tvunget til at deltage i den magiske verdens projekt for at stoppe befolkningsnedgangen.
Denne romantiske komedie skildrer, hvad der sker, når Anzu går fra at leve et liv fordybet i sine tre yndlingsting – videospil, chokolade og katte – til at være omgivet af smukke fyre.
Anzu er standhaftig i sin påstand om, at hun aldrig har ønsket at leve i et dating-simuleringsspil. Hun møder en smuk fyr, der er så populær, at det gør ondt, en renskåret og atletisk barndomsven og en smuk rig ung fyr, der er naiv over for omverdenen. Ved at møde Anzu begynder de alle at ændre sig gradvist.

Kilder

Lupin Zero er en kommende prequel anime

Wright Film og TMS Entertainment har afsløret en web-anime kaldet Lupin Zero, der har til formål at fortælle unge mennesker om den berømte tyv Lupin III. En teaser-trailer og en illustration blev udgivet for at ledsage meddelelsen. De kan ses herunder.

Den 6-delte anime-serie laves af Studio Telecom Animation Film under ledelse af Daisuke Sako (Lupin III: Part 5). Ikichro Okouchi (Code Geass: Lelouch of the Rebellion) vil supervise manuskripterne, mens Asami Taguchi (Lupin III: Part IV) vil stå for karakterdesignsne. Yoshihide Otome (UNO-OH) vil komponere baggrundsmusikken.

Lupin Zero forventes at være tilgængelig for første gang i december 2022. Det vides på nuværende tidspunkt ikke, på hvilken platform serien vil være tilgængelig herhjemme. Animeen får premiere på den tre-dages anime-con “Anime NYC” i november.

Trailer

Beskrivelse

Som indledningsvis antydet vil Lupin Zero fortælle historien om Lupin III’s ungdom. Plottet kombinerer eksisterende skabeloner fra mangaen såvel som ufortalte historier. Året 1960 blev valgt som ramme.

Illustration

Lupin Zero er en kommende prequel anime
原作︓モンキー・パンチ© TMS

Kilder

Kategoriseret i: