Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Fate/Grand Order Lancer/Minamoto-no-Raikou [AQ]

Fate/Grand Order Lancer/Minamoto-no-Raikou [AQ]
©TYPE-MOON / FGO PROJECT

“Skamløshed er absolut forbudt…uacceptabelt, uacceptabelt, uacceptabelt!”

Fra det populære Fate/Grand Order smartphonespil udgiver Good Smile Company en 1/7 skala figur (30cm høj inkl tørklædet) af Lancer klasse tjeneren Minamoto-no-Raikou i hendes tredje ascension udseende. Hun udkommer til februar 2023 og er modelleret af Aquamarine og malet af Z4.

Hendes modigt afslørende badedragt, hagoromo-tørklæde og sværd er alle trofast genskabt i figurform på en måde, der passer perfekt til skygge præfekten. Basen af figuren har lak og bladguld-lignende maling for et karakteristisk japansk look.

Kan bl.a. købes hos
og kan også findes andre steder.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X