Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyhed: Konosuba: An Explosion on This Wonderful World! trailer to

Den lille pige med de store eksplosioner (ikke hende, den nyere af dem) får sin serie til april 2023.

6M3d6vqydiw

Kadokawa begyndte at streame den anden reklame video til TV-anime serien baseret på forfatter Natsume Akatsuki og Illustrator Kurone Mishimas Konosuba: An Explosion on This Wonderful World! spinoff roman serie i søndags.

Traileren annoncerer mere rollebesætning og medarbejdere såvel som anime seriens premiere til april 2023.

Trailer

Beskrivelse

Et år før en vis ubrugelig gudinde og NEET extraordinaire trådte ind på scenen, er Megumin, “The Crimson Magic Clans største geni”, hårdt på arbejde. Lige siden et livsændrende møde i sin ungdom, har den unge magiker dedikeret alle sine vågne timer til jagten på den ultimative offensive magi, Explosion! (Nå… al den tid der ikke er brugt på at snyde mad fra sin selverklærede rival i hvert fald.)
Og medens storesøsteren er væk, vil den lille søster lege. På en rutinemæssig tur ind i skoven finder Megumins lillesøster, Komekko, en mærkelig sort killing. Lidet ved hun, at denne kat spiller en nøglerolle i at åbne forseglingen af en mørk guds grav…

Kilder

Crunchyroll

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

Anime

Anden del af Masamune-kun's Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun's Revenge R, begynder om under en måned.

Anime

The Concierge at Hokkyoku Department Store er en kommende anime film om et stormagasin med dyr som kunder.

Anime

Om under en måned kommer endnu en serie om en lille senpai og hendes medansatte. Hende her er dog kun lille af højde, ikke...