Den officielle Twitter-konto for Kodanshas Afternoon magazine afslørede tirsdag, at Kosuke Fujishima er ved at tegne et særligt one-shot kapitel til sin You’re Under Arrest (Taiho Shichauzo) manga med titlen “Taiho Shichauzo GP”, som vil blive bragt i magasinets februar 2023 nummer den 23. december. Det er det første nye kapitel i de tre årtier siden hovedmangaen sluttede i 1992.

Illustration

Manga nyhed: You're Under Arrest får nyt kapitel efter 30 år

Beskrivelse

Buddy cop-mangaen handler om to trafikbetjente: den bramfrie og fyrige Natsumi og den høflige og teknisk indstillede Miyuki. Mens de konstant er i strid med hinanden, bevarer de freden i deres lokalsamfund og optjener hinandens respekt og tillid, såvel som den (til tider modvillige) respekt fra deres medofficerer, civile venner og endda små-skurkene.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,