Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Manga nyhed: You're Under Arrest får nyt kapitel efter 30 år
Manga nyhed: You're Under Arrest får nyt kapitel efter 30 år

Manga og bøger

Manga nyhed: You’re Under Arrest får nyt kapitel efter 30 år

Den klassiske buddy-cop manga, der nok er ukendt blandt andre end de ældre fans, får et nyt kapitel 30 år efter den sluttede.

Den officielle Twitter-konto for Kodanshas Afternoon magazine afslørede tirsdag, at Kosuke Fujishima er ved at tegne et særligt one-shot kapitel til sin You’re Under Arrest (Taiho Shichauzo) manga med titlen “Taiho Shichauzo GP”, som vil blive bragt i magasinets februar 2023 nummer den 23. december. Det er det første nye kapitel i de tre årtier siden hovedmangaen sluttede i 1992.

Illustration

Manga nyhed: You're Under Arrest får nyt kapitel efter 30 år

Beskrivelse

Buddy cop-mangaen handler om to trafikbetjente: den bramfrie og fyrige Natsumi og den høflige og teknisk indstillede Miyuki. Mens de konstant er i strid med hinanden, bevarer de freden i deres lokalsamfund og optjener hinandens respekt og tillid, såvel som den (til tider modvillige) respekt fra deres medofficerer, civile venner og endda små-skurkene.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder Ron Kamonohashi: Deranged Detective baseret på en Shounen Jump manga.

Manga og bøger

To Love-Ru -Trouble- forfatterens manga om eksorcist ninjaer, der kæmper mod ånder, sluttede i mandags samtidig med animeen.

Anime

Til oktober begynder animeen Migi & Dali om en? forældreløs dreng med en hemmelighed.

Anime

Den 12. og sidste episode af The Duke of Death and His Maid Season 2 (Shinigami Bocchan to Kuro Maid 2nd Season) TV-anime serien...