Den officielle X (tidligere Twitter) konto for den tidligere annoncerede nye tv-anime i Kinnikuman franchisen afslørede fredag personalet, studiet, titlen, en illustration og 2024 premieren på serien. Animeens titel er Kinnikuman Kanpeki Chо̄jin Shiso-hen (Kinnikuman Perfect Origin Arc, eller direkte oversat Kinnikuman Perfect Chо̄jin/Superhuman Origin Arc), opkaldt efter 2011 revivalmangaens historie af samme navn.

Akira Sato (Release the Spyce) instruerer anime på Production I.G Makoto Fukami (Psycho-Pass, 2016 Berserk) er ansvarlig for seriens sammensætning. Hirotaka Marufuji (Lupin the 3. part 6) designer karaktererne. Yasuharu Takanashi (Naruto Shippūden) komponerer musikken.

Den nye anime fejrer 40-årsdagen for den originale tv-anime, som havde premiere i april 1983.

Manga-skaberduoen kendt som Yudetamago genoptog deres originale Kinnikuman wrestling-manga som en gratis web-manga i 2011. Skaberne gik tilbage til deres første Kinnikuman historie fra 1979 og fortsatte, hvor de sidst forlod historien i 1987. Den originale manga har inspireret forskellige tv-anime serier og film. Yudetamago udgav tidligere en Kinnikuman one-shot manga i Shueishas Grand Jump magazine i 2015 og udgav derefter et one-shot i Weekly Shonen Jump for første gang i 11 år i juni 2019. Mangaens 83. kompilerede bogbind blev sendt i Japan fredag .

Kinnikuman får ny anime i 2024

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,