Den officielle Twitter for Comic Earth☆Star annoncerede en TV anime serie adaption af Tsuyoshi Fujitakas My Instant Death Ability is So Overpowered, No One in This Other World Stands a Chance Against Me! (Sokushi Cheat ga Saikyou sugite, Isekai no Yatsura ga Marude Aite ni Naranai n desu ga.) light novels.

Trailer

Beskrivelse

Yogiri Takatou vågner op til absolut kaos og blodbad, mens han er på skolerejse, og opdager, at alle i hans klasse er blevet transporteret til en anden verden!
Han havde på en eller anden måde formået at sove igennem hele prøvelsen selv, og gik glip af gaven – kræfter skænket de andre af en mystisk vismand, der så ud til at transportere dem.
Endnu værre, han og en anden klassekammerat blev hensynsløst forladt af deres venner, efterladt som lokkemad for at distrahere en nærliggende drage.
Selvom han ikke er synderligt generet af tanken om at dø, beslutter han sig modvilligt for at beskytte sin enlige følgesvend. Når alt kommer til alt, har et lavt niveau 1000-monster ikke en chance mod en hemmelige magt til at påkalde Instant Death med en enkelt tanke! Hvis han kan holde sig vågen længe nok til at gide bruge det…

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,