Den mest sælgende manga i Danmark med en meget stor margen genudgives efter omkring 20 års pause siden Carlsen udgav den første gang herhjemme.


Den officielle udmelding fra deres FaceBook side

𝐃𝐫𝐚𝐠𝐨𝐧 𝐁𝐚𝐥𝐥 𝐨𝐠 𝐒𝐨𝐧-𝐆𝐨𝐤𝐮 𝐞𝐫 𝐭𝐢𝐥𝐛𝐚𝐠𝐞!

Den japanske serieskaber Akira Toriyamas manga-serie Dragon Ball er en af de mest succesfulde nogensinde. Siden serien debuterede i tegneseriebladet Shōnen Jump i 1984, er den blevet udgivet i over 40 lande og har solgt millioner af eksemplarer.
Dragon Ball er samtidig en af de manga-serier på dansk, som vi oftest får forespørgsler på i vores butikker. Derfor har vi besluttet af genudgive serien med nye forsider og et nyt rygmotiv, der kommer til at pryde reolen, når seriens 42 bind står samlet.
Du kan bestille de to første bind af Dragon Ball lige her:

https://www.faraos.dk/comics/dkcomics/d-e-f/danskmanga/dragonball

Tagged i:

, , ,