Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Live action nyhed: Saint Seiya Knights of the Zodiac film teaser

Endnu en trailer for den kommende Hollywood live action udgave af den klassiske manga historie.

Live action nyhed: Saint Seiya Knights of the Zodiac film teaser

Den officielle hjemmeside for Knights of the Zodiac, live-action-filmen baseret på Masami Kurumadas klassiske Saint Seiya manga, afslørede en ny teaser-trailer for filmen.

Filmen får premiere i 2023.

Trailer

Beskrivelse

I det, der kaldes en oprindelseshistorie, spiller Mackenyu (Pacific Rim: Uprising, Rurouni Kenshin Saishūshō The Final, live-action Chihayafuru film) hovedrollen som Seiya, en forældreløs gadedreng og titelhelten i franchisen.

Da en mystisk energi kendt som Cosmo vågner i ham, begiver Seiya sig ud på en rejse for at erobre den antikke græske rustning i Pegasus og vælge hans side i en overnaturlig kamp for Sienna (Madison Iseman (Jumanji sequels, I Know What You Did Last Summer TV series), en ung pige, der kæmper for at kontrollere sin guddommelige kræfter.

Sean Bean (Game of Thrones, The Lord of the Rings, Kingsglaive: Final Fantasy XV, Snowpiercer serien) spiller en mentor ved navn Alman Kiddo, en mand, der rekrutterer Seiya til ridderordenen, som han grundlagde, da han opdagede den reinkarnerede gudinde. Diego Tinoco (On My Block)er en mand hyret til at dræbe den sårbare gudinde.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

Figurer og merchandise

Fire nendoroids der udkommer i sidste kvartal 2023. Fra heste over en lærling til den måske største vampyr af dem alle.

Anime

Anden del af Masamune-kun's Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun's Revenge R, begynder om under en måned.

Mad

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.