Den officielle hjemmeside for Knights of the Zodiac, live-action-filmen baseret på Masami Kurumadas klassiske Saint Seiya manga, afslørede en ny teaser-trailer for filmen.

Filmen får premiere i 2023.

Trailer

Beskrivelse

I det, der kaldes en oprindelseshistorie, spiller Mackenyu (Pacific Rim: Uprising, Rurouni Kenshin Saishūshō The Final, live-action Chihayafuru film) hovedrollen som Seiya, en forældreløs gadedreng og titelhelten i franchisen.

Da en mystisk energi kendt som Cosmo vågner i ham, begiver Seiya sig ud på en rejse for at erobre den antikke græske rustning i Pegasus og vælge hans side i en overnaturlig kamp for Sienna (Madison Iseman (Jumanji sequels, I Know What You Did Last Summer TV series), en ung pige, der kæmper for at kontrollere sin guddommelige kræfter.

Sean Bean (Game of Thrones, The Lord of the Rings, Kingsglaive: Final Fantasy XV, Snowpiercer serien) spiller en mentor ved navn Alman Kiddo, en mand, der rekrutterer Seiya til ridderordenen, som han grundlagde, da han opdagede den reinkarnerede gudinde. Diego Tinoco (On My Block)er en mand hyret til at dræbe den sårbare gudinde.

Kilde

Kategoriseret i: