Det officielle websted for The Aristocrat’s Otherworldly Adventure: Serving Gods Who Go Too Far, TV anime adaptionen af Yashus Chronicles of a Aristocrat Reborn in Another World (Tensei Kizoku No Isekai Bōken Roku) light novels, afslørede showets vigtigste rollebesætning og personale.

Webstedet streamer også en reklame video.

The Aristocrat’s Otherworldly Adventure: Serving Gods Who Go Too Far er planlagt til at begynde på et tidspunkt til sommer 2023 og er licenseret i Vesten af Crunchyroll.

Trailer

Beskrivelse

Efter at være død i færd med at stoppe en forbrydelse i det moderne Japan, reinkarneres vores helt som Cain von Silford, tredje søn af en adelig familie i en verden med sværd og trolddom. I sit nye liv modtager alle børn en velsignelse fra guderne…men Kain er uventet velsignet med et helt enormt overflødighedshorn af magiske kræfter. Hvis hans drøm om at rejse verden rundt som en fri sjæl skal gå i opfyldelse, kan han ikke afsløre for meget af sit potentiale til de forkerte mennesker. Et light hearted, eskapistisk eventyr i en anden verden begynder!

Kilder

Kategoriseret i: