Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyhed: The Aristocrat’s Otherworldly Adventure trailer

Her er en trailer for den kommende sommer 2023 isekai om en Japan der bliver aristokrat med ekstraordinære magiske evner.

Anime nyhed: The Aristocrat’s Otherworldly Adventure trailer

Det officielle websted for The Aristocrat’s Otherworldly Adventure: Serving Gods Who Go Too Far, TV anime adaptionen af Yashus Chronicles of a Aristocrat Reborn in Another World (Tensei Kizoku No Isekai Bōken Roku) light novels, afslørede showets vigtigste rollebesætning og personale.

Webstedet streamer også en reklame video.

The Aristocrat’s Otherworldly Adventure: Serving Gods Who Go Too Far er planlagt til at begynde på et tidspunkt til sommer 2023 og er licenseret i Vesten af Crunchyroll.

Trailer

Beskrivelse

Efter at være død i færd med at stoppe en forbrydelse i det moderne Japan, reinkarneres vores helt som Cain von Silford, tredje søn af en adelig familie i en verden med sværd og trolddom. I sit nye liv modtager alle børn en velsignelse fra guderne…men Kain er uventet velsignet med et helt enormt overflødighedshorn af magiske kræfter. Hvis hans drøm om at rejse verden rundt som en fri sjæl skal gå i opfyldelse, kan han ikke afsløre for meget af sit potentiale til de forkerte mennesker. Et light hearted, eskapistisk eventyr i en anden verden begynder!

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til januar kommer Delicious in Dungeon animeen der stiller det gode spørgsmål: Hvad hvis de monstre man slår ihjel i dungeons smager godt?

Anime

Filmen får premiere i Japan og streames på Netflix den 16. juni

Anime

Når sommeren er på sit højeste vender den lige så hede magiker Dark Schneider tilbage i anden sæson af Netflix moderne udgave af Bastard!!

Anime

Kenta Ishizakas Zatsu Tabi -That's Journey- manga om en rejsende, spirende mangaka laves til anime.