Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyhed: The Aristocrat’s Otherworldly Adventure trailer

Her er en trailer for den kommende sommer 2023 isekai om en Japan der bliver aristokrat med ekstraordinære magiske evner.

Anime nyhed: The Aristocrat’s Otherworldly Adventure trailer

Det officielle websted for The Aristocrat’s Otherworldly Adventure: Serving Gods Who Go Too Far, TV anime adaptionen af Yashus Chronicles of a Aristocrat Reborn in Another World (Tensei Kizoku No Isekai Bōken Roku) light novels, afslørede showets vigtigste rollebesætning og personale.

Webstedet streamer også en reklame video.

The Aristocrat’s Otherworldly Adventure: Serving Gods Who Go Too Far er planlagt til at begynde på et tidspunkt til sommer 2023 og er licenseret i Vesten af Crunchyroll.

Trailer

Beskrivelse

Efter at være død i færd med at stoppe en forbrydelse i det moderne Japan, reinkarneres vores helt som Cain von Silford, tredje søn af en adelig familie i en verden med sværd og trolddom. I sit nye liv modtager alle børn en velsignelse fra guderne…men Kain er uventet velsignet med et helt enormt overflødighedshorn af magiske kræfter. Hvis hans drøm om at rejse verden rundt som en fri sjæl skal gå i opfyldelse, kan han ikke afsløre for meget af sit potentiale til de forkerte mennesker. Et light hearted, eskapistisk eventyr i en anden verden begynder!

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.

Anime

Der er udgivet en video der viser et tilbageblik på franchisen gennem tiden sat til ny musik.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af sexy piger i meget afslørende tøj.

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.