Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyhed: The Misfit of Demon King Academy II trailer to

Anden sæson om den genfødte demonfyrste der søger anerkendelse begynder til januar.

Anime nyhed: The Misfit of Demon King Academy II trailer to

En live-streamet special til Misfit of Demon King Academy II, den anden sæson af The Misfit of Demon King Academy anime serien, debuterede sæsonens anden reklame video. Videoen annoncerer og forhåndsviser temasange, og det annoncerer også anime seriens premiere den 7. januar 2023.

Trailer

Beskrivelse

Den tyranniske dæmonkonge blev genfødt efter 2.000 år. Men akademiet, der træner deres kandidater til at blive den nye Dæmonkonge, vurderer ham til at være en outsider!

Anos Voldigoad var en tyrannisk dæmonkonge, der udslettede mennesker, ånder og endda guder. Han var dog træt af den evige krig og blev genfødt med drømme om en fredelig verden. Men efter de 2.000 år venter der efterkommere på ham, som er blevet svage, og hvis magi er visnet, fordi de er blevet så vant til fred.
Anos slutter sig til Demon King Academy, som samler alle dem, der anses for at være reinkarnationen af ​​Dæmonkongen. Akademiet anerkender dog ikke Anos sande magt og stempler ham som en outsider. Desuden antager Akademiet allerede, at den legendariske Dæmonkonge er en helt anden. På trods af at alle anser ham for at være ringe gør han pigen Misha til sit undersåt. Den utilpassede dæmonkonge klatrer op i hierarkiets pyramide i dæmonverdenen!

Illustration

Anime nyhed: The Misfit of Demon King Academy II trailer to

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.

Anime

Der er udgivet en video der viser et tilbageblik på franchisen gennem tiden sat til ny musik.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af sexy piger i meget afslørende tøj.

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.