I forbindelse med at den populære manga The Promised Neverland af Kaiu Shirai og Posuka Demizu sluttede med kapitel 181 er flere ny projekter blevet afsløret.

Amazon samarbejder med Fox 21 Television Studios om en live action-serie. Rodney Rothman (Spiderman: A New Universe) vil instruere den mens Meghan Malloy (Kiss the Cook, The Jungle Book) vil bidrage med manuset.

Ud over denne live action-serie kommer der også et videospil i The Promised Neverland med karakterdesign og konceptkunst af manga-kaen Posuka Demizu også i produktion. Mere vides endnu ikke.

Derudover planlægges en udstilling i december 2020, en fanbog og en kunstbog om mangaen.

Beskrivelse

Emma, ​​Norman og Ray, der vokser op i Grace Field-huset, lever et lykkeligt og opfyldende liv. Alle er glade, og hverdagen giver vidunderlige minder hver dag. De strenge regler i undervisningen er en del af det, men hendes fostermor tager sig meget kærligt af alle. Men den vigtigste regel: Børnehjemets grund må ikke forlades. En aften sniger Emma og hendes bedste ven Norman sig til porten, der fører ud. Her lærer de den forfærdelige sandhed bag deres idylliske liv, og intet vil være det samme som før! Nu planlægger børnene deres flugt, men der er en forræder blandt dem…

Kilder

Tagged i:

, ,