Den første del af The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh filmene afslørede et særligt reklame klip før premieren den 20. december. Netflix streamer filmen udelukkende på sin platform.

Bob Shirahata instruerer filmene, mens Noriyuki Abe fungerer som superviserende instruktør for projektet.

intarou Ikeda bidrager med manuskripterne. Det hele er animeret af Alfred Imageworks og Marvy Jack.

Sawanohiroyuki [NZK] og Xai er ansvarlig for temasangen med titlen “Lemonade.” Filmen er CGI, og hovedrollerne gentager deres roller (Sora Amamiya som Elizabeth, Yuki Kaji som Meliodas). Ayumu Murase spiller Tristan.

Særligt klip

Beskrivelse

14 år efter kongeriget Liones besejrede dæmonklanen og bragte fred til landet, plages Prince Tristan af sin manglende evne til at kontrollere to store kræfter: Demon-klanens magt fra sin far, Meliodas, der tjente som kaptajn for Seven Deadly Sins som Dragon Sin of Wrath og gudindens klankraft fra sin mor, Elizabeth.

Da Elizabeths liv bliver truet, flygter Tristan fra kongeriget og går mod Edinburgh, hvor Deathpierce – som engang var medlem af en gruppe af kongerigets hellige riddere, Pleiades of the Azure Sky – har sit borg. Men hvad er Deathpierces intentioner? Skæbnehjulet begynder at bevæge sig og inddrager selv Seven Deadly Sins…

Trailer

Kilde

Kategoriseret i: