Jump Festa ’23 begivenheden afslørede søndag flere detaljer om TV anime adaptionen af Kentaro Yabukis Ayakashi Triangle manga.

Anime seriens personale afslørede en ny teaser trailer med nye rollebesætningsmedlemmer og en vigtig illustration.

Serien begynder på japansk TV den 9 januar og vil blive simulcastet på Crunchyroll, så vi også kan følge med i serien.

Trailer

Beskrivelse

Teenager Kazamaki Matsuri har længe været en del af en elitestyrke af ninja eksorcister, der har til opgave at bekæmpe ondsindede Ayakashi ånder, der truer Japan – især dem der går efter hans barndomsven, spirit medium Kanade Suzu.

Da han voldsomt beskytter hende, og hans forhold til hendes blomstrer fra venskab til noget mere, rejser en magtfuld katte Ayakashi sig for at komme mellem de to elskende: den kaster en forbudt trylleformular og forvandler Matsuri til en kvinde!

Uden nogen åbenbar måde at fortryde trylleformularen skal Matsuri fortsætte med at kæmpe mod Ayakashi – og gå tilbage til skolen – i denne nye feminine krop, indtil han kan finde en måde at vende tilbage på.

Illustration

Ayakashi Triangle

Kilde

Kategoriseret i: