Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyhed: I’m in Love with the Villainess laves til anime

Til næste år kommer der en isekai om pige genfødt i sit yndlingsspil – men hun vil ikke have fyrene men sin kvindelige modstander!

Anime nyhed: I’m in Love with the Villainess laves til anime

GL Bunko annoncerede sidste trsdag at Inoris I’m in Love with the Villainess (Watashi no Oshi wa Akuyaku Reijō) light novel serie inspirerer en TV anime adaption, der vil få premiere i 2023.

Teaser trailer


Beskrivelse

Når den unge kontor-ansatte Rei Ohashi pludseligt bliver genfødt som en hovedperson i sin foretrukne datingspil “Revolution”, er dette den perfekte mulighed for hende at gøre, hvad hun altid ville gøre: forfører antagonisten, Claire Francois!
Da denne samtidig er den første perosn hun møder efter sin opvågnen er hendes drøm gået i opfyldelse.

For selv i sit tidligere liv vækkede de attraktive fyrster fra Kongeriget Bauer, som spillet tilbyder som partnere, ikke nogen gnist i Rei. Hun havde altid kun øjne for den rivaliserende Claire.

Bevæbnet med hendes omfattende viden om spillet gør hun nu alt for endelig at erobre hjertet af kvinden fra hendes drømme!

Illustration

I'm in Love with the Villainess
©いのり。・愛中出版・一迅社/わたおし製作委員会

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Nyheds links

Til oktober udkommer den næste Sword Art Online spil med titlen Sword Art Online: Last Recollection.

Nyheds links

Der kommer et nyt Silent Hill projekt, Silent Hill Ascension, der live lader folk fælles bestemme hvad der sker.

Figurer og merchandise

Her er fem figurer i Good Smile Companys Pop Up Parade serie, der udkommer til oktober og november 2023. Der er alt fra vtubers...

Anime

For at være lidt mere bred er her en trailer for en ny historisk donghua, kinesisk anime, Blades of the Guardians: Biao Ren.