Den ottende og sidste episode af Arknights Animation: Prelude to Dawn (Arknights: Reimei Zensou) TV-anime-serien annoncerede en anden sæson, med titlen Arknights: Perish in Frost (Arknights: Fuyukomori Kaerimichi).

Hovedrollerne fra den første sæson gentager deres roller, og Yostar Pictures vender tilbage for at producere animeen.

Beskrivelse

Sjældne, men ødelæggende katastrofer plager Terra. Folk er derfor tvunget til at bo i nomadiske byer. Katalysmerne giver en værdifuld ressource i form af det sjældne og energirige mineral “Originium”. Håndteringen af ​​mineralet er dog ikke uden farer. Udsætter man sig selv for “originium” i længere tid, så udvikler der sig en sygdom – “oripati”.

En omstrejfende lægeorganisation kaldet “Rhodes Island” tilbyder de ofte undgåede smittede en hjælpende hånd og et sted at føle sig trygge. Foreningen har dog ofte måttet udføre ad hoc paramilitære aktioner mod “Reunion Movement”, en terrororganisation, der bruger vold mod regeringer, der undertrykker de smittede.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,