Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyhed: Arknights TV anime serien får anden sæson

Det populære spil lavet til anime får en anden sæson.

Anime nyhed: Arknights TV anime serien får anden sæson

Den ottende og sidste episode af Arknights Animation: Prelude to Dawn (Arknights: Reimei Zensou) TV-anime-serien annoncerede en anden sæson, med titlen Arknights: Perish in Frost (Arknights: Fuyukomori Kaerimichi).

Hovedrollerne fra den første sæson gentager deres roller, og Yostar Pictures vender tilbage for at producere animeen.

Beskrivelse

Sjældne, men ødelæggende katastrofer plager Terra. Folk er derfor tvunget til at bo i nomadiske byer. Katalysmerne giver en værdifuld ressource i form af det sjældne og energirige mineral “Originium”. Håndteringen af ​​mineralet er dog ikke uden farer. Udsætter man sig selv for “originium” i længere tid, så udvikler der sig en sygdom – “oripati”.

En omstrejfende lægeorganisation kaldet “Rhodes Island” tilbyder de ofte undgåede smittede en hjælpende hånd og et sted at føle sig trygge. Foreningen har dog ofte måttet udføre ad hoc paramilitære aktioner mod “Reunion Movement”, en terrororganisation, der bruger vold mod regeringer, der undertrykker de smittede.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Nyheds links

Til oktober udkommer den næste Sword Art Online spil med titlen Sword Art Online: Last Recollection.

Nyheds links

Der kommer et nyt Silent Hill projekt, Silent Hill Ascension, der live lader folk fælles bestemme hvad der sker.

Figurer og merchandise

Her er fem figurer i Good Smile Companys Pop Up Parade serie, der udkommer til oktober og november 2023. Der er alt fra vtubers...

Anime

For at være lidt mere bred er her en trailer for en ny historisk donghua, kinesisk anime, Blades of the Guardians: Biao Ren.