Jump Festa ’23 begivenheden afslørede endnu et medvirkende medlem og hovedmedarbejderne for TV-anime-adaptionen af Kai Ikadas Hokkaido Gals Are Super Adorable! (Dosanko Gal wa Namaramenkoi) manga. Begivenheden afslørede også en teaser-illustration til animeen.

Info

Nobunaga Shimazaki (Haruka Nanase i Free!) spiller hovedrollen som Tsubasa Shiki i showet.

Ayane Sakura (Ochaco Uraraka i My Hero Academia) har den kvindelige hovedrolle Minami Fuyuki.

Mirai Minato (Masamune-kun’s Revenge, BOFURI: I Don’t Want to Get Hurt, so I’ll Max Out My Defense.) er chefinstruktør og overvåger også seriemanuskripterne til animeen.

Misuzu Hoshino (episodeinstruktør for Laid-Back Camp, The Great Jahy Will Not Be Defeated!) instruerer animeen hos SILVER LINK. og BLADE, og Katsuyuki Sato (My Stepmom’s Daughter Is My Ex, Fire in His Fingertips -My Childhood Friend is a Fireman-) designer karaktererne.

Illustration

Hokkaido Gals Are Super Adorable!
©Kai Ikada/SHUEISHA, Hokkaido Gals Are Super Adorable Production Committee 

Beskrivelse

Gymnasiedrengen Tsubasa flytter til Kitami City oppe i Hokkaido, hvor han møder en “gal” ved et busstoppested. Synet af hende, der står alene mod det hvide snelandskab, barbenet trods den isnende kulde, fanger hans hjerte.

Kilder

Crunchyroll

Kategoriseret i:

Tagged i:

,