En hjemmeside åbnede torsdag for at annoncere den originale anime-produktion Turkey! fra Tatsunoko Productions relativt nye label Bakken Record og Pony Canyon. Hjemmesiden afslørede også animeens teaser-illustration og personale:

Illustration

Ny original anime Turkey!

Om serien

Anime serien foregår i Chikuma City i Nagano præfekturet og teaser billedet af fem gymnasiepiger på en togstationsperron med følgende tagline: “Vores historie, som ikke kan fortælles bare for sjov.”

Personalet bag serien

Naomi Hiruta (live-action Seiho Boys’ High School!, A Devil and Her Love Song) er i gang med manuskriptet til animeen, og Airi Takekawa (“Ippon” Afgain!, Carole & Tuesday key animation) designer karaktererne.

Pony Canyon står for musikproduktion, og Bakken Record står for animation.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

,