Jeg lovede jo at dele nytårshilsener fra folk relatered til anime, så her er en mere.

Nytår 2023, Vand Kaninens År, gav Mirko sin tur i rampelyset på den officelle My Hero Academia anime konto, og skaberen af den oprindelige manga, Kōhei Horikoshi, fulgte trop og lavede en illustration centreret omkring hende med andre helte der efterligner hende.

Horikoshi skrev følgende Tweet med billedet:

“Beklager forsinkelsen, men godt nytår! Jeg vil også regne med din støtte i år. Jeg kopierede det outfit, som anime-kontoen lavede til Mirko, jeg elsker det,” skrev Horikoshi. “Mirko er en karakter med kanin-tema, så til kaninens år ville jeg tegne alle i hendes tøj og have det sjovt. Det er bestemt ikke bare en undskyldning, fordi jeg er dårlig til at tegne kimonoer og andet langærmet tøj. “

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,