Personalet bag Chillin’ in My 30s after Geting Fired from the Demon King’s Army, TV anime serien baseret på Rokujūyon Okazawas Kaiko Sareta Ankoku Heishi (30-Dai) no Slow na Second Life (The Slow Second Life of the Retired Dark Soldier in His 30s) romanserie, afslørede showets anden reklamevideo. Videoen viser åbnings temasangen.

Serien begynder den 7 januar 2023 og vil blive vist samtidig på Crunchyroll.

Trailer

Beskrivelse

Historien handler om Dariel, en soldat i Dark Lords hær, som ikke kan bruge magi. I stedet udøver han sit intellekt og initiativ som assistent for en af Dark Lords mest betroede kaptajner. Men da kaptajnen bliver skiftet ud, mister Dariel også sin privilegerede stilling og bliver fyret. I skuffelse trækker han sig tilbage til en landsby af mennesker og får en ny start på livet ved at bruge sine evner til at acceptere anmodninger om hjælp.

Kilde

Kategoriseret i: