Den officielle hjemmeside for TV-anime serien baseret på Makoto Ojiros Insomniacs After School (Kimi wa Hōkago Insomnia) manga afslørede flere medvirkende og ansatte, anden reklame video og nøgleillustration for animeen i går onsdag.

Serien begynder til april.

Trailer

Beskrivelse

Det hele startede med, at et af Astronomiklubbens medlemmer døde. Herfra kom det rygterne om spøgelset i klubben til live.

Den gnavne søvnløse Ganta Nakami snubler over den moderat rebelske, men dog afslappede Isaki Magari i Astronomiklubbens forladte observatorium. Magari bliver skubbet vågen og forsøger at flygte fra stedet, kun for at en ødelagt dør forhindrer det, hvilket tvinger de to indenfor. De to knytter et usandsynligt venskab, hvilket får dem til at bruge observatoriet som et sikkert sted for dem at interagere.

Insomniacs After School følger de søvnløse Nakami og Magaris tid i det stjerneoplyste observatorium, mens de hjælper hinanden med at klare søvnløsheden og de varige virkninger, det har på studielivet.

Illustration

Insomniacs After School

Kilde

Kategoriseret i: