Den officielle hjemmeside for My One-Hit Kill Sister, anime serien baseret på Konoes Isekai One Turn Kill Nee-san: Ane Dо̄han no Isekai Seikatsu Hajimemashita (One Turn Kill Sister in Another World: I Started Living in Another World with My Older Sister) light novels, begyndte at streame karakterens reklamevideoer for Asahi Ikusaba, Maya Ikusaba og Kilmaria.

Siden annoncerede også animeens åbningstemasang “Karei One Turn” (Splendid One Turn) med TrySail.

Serien begynder her i 2023 og vil blive vist legalt på Crunchyroll.

Asahi Ikusaba karakter video

Maya Ikusaba karakter video

Kilmaria karakter video

Beskrivelse

Asahi Ikusaba er en gymnasieelev, der farede vild og endte i en anden verden. Han har viden om videospil og fantasy-verdener, men han er svag og har ingen “snydeevner”. Han finder sin storesøster Maya i den anden verden, og hun har den stærkeste snydeevne og har også et broderkompleks.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,