Den officielle Twitter for Nana Nanatos VTuber Nanda ga Haishin Kiri Wasuretara Densetsu ni Natteta (VTuber Legend: How I Went Viral after Forgetting to Turn Off My Stream) light novels annoncerede en TV-anime-adaption.

Nana begyndte at poste komedieromanen på Hameln og Kakuyomu hjemmesiderne henholdsvis juni og august 2022. Kadokawa begyndte at udgive light novelen under deres Fujimi Fantasia Bunko afdeling med illustrationer af Siokazunoko. Det sjette bind udkom den 20. januar (2023).
J-Novel Club licenserede light novel serien på engelsk til digital udgivelse i marts 2022. Andet bind blev sat til salg i oktober 2022, mens tredje bind forventes udgivet i dag den 23. januar.

Annonceringsvideo

Beskrivelse

Den 20-årige tidligere lønslave Yuki Tanaka arbejder nu blandt sine idoler: streamerne fra Live-On, en af Japans førende VTuber-virksomheder. Som den smukke, høflige Awayuki Kokorone leverer hun kun det mest lady-like indhold. Desværre er hendes abonnentantal og opsparinger i bund.

En aften, efter at Yuki tror, hun har afsluttet sin stream, åbner hun et par øl – og kommer med mere end et par grove vittigheder – mens hun ser Live-Ons videoarkiver. Men hendes seere hører det hele, og klip af hendes skæve, berusede kommentarer går viralt natten over. Yuki tror, at hendes karriere er slut… indtil hendes manager afslører, at alle hos Live-On hele tiden har ventet på, at det slår klik for og giver hende frie tøjler til at drikke on-stream.

Nu fri for al forgjort renhed, hopper hun direkte ind i sin nye “brølende fulde” karakter og bliver budt velkommen i folden af sine andre Live-On VTubers, som viser sig at være lige så skøre, som hun er! Med hendes synspunkter og økonomi i vejret, er Yukis arbejde – for første gang i hendes liv – faktisk sjovt!

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,