En hjemmeside blevet åbnet for at annoncere dette års TV-anime baseret på Kimitake Yoshiokas TenPuru -No One Can Live on Loneliness- manga. Hjemmesiden afslørede også animeens hovedrolle, personale, første reklame video og første nøgleillustration.

Trailer

Beskrivelse

Akemitsu Akegami fik altid at vide af sin far, at “ingen kan leve alene”…men han forsøger meget bestemt. Hans far sagde det trods alt ikke med de bedste hensigter, og Akemitsu har intet ønske om at blive sådan et kryb.
Men da et tilfældigt møde med en ung kvinde efterlader ham med alt for urene tanker, beslutter han sig for at gøre, hvad han skal – at blive en buddhistisk munk og give afkald på verdslige måder. Men templet, han beslutter sig for at hellige sig…er fyldt med kvinder?
Og den samme unge kvinde er der også?? Hvad skal en fyr gøre?

En ny harem-rom-com fra Kimitake Yoshioka, illustratoren af den populære college-komedie Grand Blue Dreaming!

Illustration

TenPuru manga laves til TV anime

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,