Det officielle websted for animeserien baseret på Kouji Seos The Café Terrace and Its Goddesses (Megami no Café Terrace) manga begyndte at streame en karaktervideo for karakteren Riho Tsukishima (stemme af Aya Yamane). Hjemmesiden afslørede også en ny illustration for karakteren.

Serien begynder til april 2023.

Karakter trailer

Beskrivelse

Megami no Café Terrace er en romantisk haremskomedie, der handler om Hayato Kasukabe, en mand, der kom ind på Tokyo University i sit første forsøg, men modtager nyheden om sin bedstemors bortgang. Han vender tilbage til sin families cafe og sit barndomshjem for første gang i tre år, men der finder han fem piger, der arbejder i cafeen, som alle hævder at være en del af hans bedstefars familie.

Illustration

The Café Terrace and Its Goddesses karakter trailer
©瀬尾公治・講談社/「女神のカフェテラス」製作委員会

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,