En livestreamet begivenhed for TV-animeen baseret på Aka Akasaka og Mengo Yokoyaris Oshi no Ko manga udgav den fulde trailer til Oshi no Ko: Mother and Children biografvisningerne og mere om medvirkende i søndags.

Trailer

Traileren viser en forhåndsvisning af YOASOBIs åbningstemasang “Idol”.

Info

Animeen får premiere på japansk TV til april, men en forlænget 90-minutters version af det første afsnit vil blive vist forud i biografer landsdækkende i Japan fra den 17. marts.

En illustration for at promovere fremvisningerne:

Illustration

Oshi no Ko trailer

Beskrivelse

Gorō er en læge, der tilfældigvis varetager fødslen for sit yndlingsidol Ai Hoshino, som tog en pause fra underholdningsindustrien for at føde sine tvillingebørn. Men lige før Ai føder, dør Gorō i en ulykke, men bliver genfødt som et af Ais børn, Aquamarine Hoshino, med sine minder helt intakte.

Kilder

Kategoriseret i: