Den officielle hjemmeside for TV-anime serien baseret på Yu Tomofujis Sacrificial Princess & the King of Beasts (Niehime to Kemono no Ō) manga udsendte den anden reklamevideo og anden nøgle illustration til animeen.

Videoen afslører flere roller i animeen såvel som dens temasange.

Serien begynder til april og vil kunne ses på Crunchyroll.

Trailer

Beskrivelse

Saliphies barndom er hård, hendes skæbne er allerede forudbestemt. Hun er opdraget til at blive præsenteret for kongen som det 99. offer. Hvad ingen ved endnu: Kongen har givet hvert af sine ofre deres frihed igen, og hans blod er kun halvdelen af ​​et dyrs. Saliphie kender ikke længere noget tilflugtssted, hun har intet valg, og derfor viser hun sig frygtløst ved hans side og bliver ikke spist. Kongen tager Saliphie som sin kone. Men ikke alle er enige med en menneskedronning i dyreriget…

Illustration

Sacrificial Princess & the King of Beasts anime trailer 2

Kilde

Kategoriseret i: