Kadokawa annoncerede tirsdag en ny TV-anime baseret på forfatteren yuin og illustrato minis Surgeon Elise (Gekai Elise, eller Oegwauisa Elise på koreansk) medicinske reinkarnation fantasy-webromaner og vertikal-rullende manwha.

Illustrationer

Beskrivelse

Aoi Takamoto var engang en ond kejserinde ved navn Elise, før hun blev henrettet af sin mand Linden. Da Elise reinkarneres i den moderne verden som Aoi, bliver hun kirurg for at gøre bod for sine fejl. Men efter at hun dør i et flystyrt, bliver hun igen reinkarneret tilbage i sit tidligere liv som Elise, 10 år før hendes henrettelse. Hun undgår at gifte sig med Linden denne gang for at forhindre en tragedie. Med sin medicinske viden beslutter hun sig for, at hun vil blive læge igen i dette liv.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,