Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Pluto anime inspireret af Osamu Tezuka klassiker kommer på Netflix

Der kommende endnu en spændende science fiction anime på Netflix i går.

Pluto anime inspireret af Osamu Tezuka klassiker kommer på Netflix

Den banebrydende forfatter og kunstner Osamu Tezuka, ofte kaldet “mangaens gudfader”, er almindeligt anerkendt for være med til at give japanske tegneserier og animation deres karakteristiske udseende og visuelle sprog.

Mangaserien Pluto, der udkom fra 2003 til 2009, er et eksempel på en serie direkte baseret på et af hans værker. Den er skrevet ud fra en historie-ark i Tezukas klassiske Astro Boy mangaserie, og den blev en prisvinder og bestseller.

Netflix har nu udgivet sin første teaser til en anime-tilpasning af Pluto, som opdaterer den originale mangaseries udseende og stemning igen. Den fire minutter lange trailer sætter en eksplosiv kamp og andre scener fra serien til musik uden hørbar dialog, men den viser hurtig action, en kold, men udførligt smuk teknologi-fokuseret fremtid og et dystert voksenfokuseret design taget fra mangaserien illustreret af Naoki Urasawa. Den er skrevet ud fra et manuskript han og medskaberen Takashi Nagasaki skrev sammen.

Serien er produceret af animehuset GENCO (Sword Art Online, Accel World), med animationsproduktion af Studio M2. Serien får premiere her i 2023.

Trailer

Beskrivelse

Pluto genskaber Tezukas midt1960’erne historie “Største robot på Jorden” historie til en ny generation som en cyber-noir-historie om en fremtidig detektiv, der jagter en række mord, der måske er blevet begået af en robot.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til næste forår kommer der en opsamlingsfilm af den populære serie fra efteråret 2022.

Anime

Til januar kommer der en ny anime fra instruktøren og studiet bag Banana Fish kaldet Bucchigiri?!

Anime

Her er den primære trailer for en af de mere usædvanlige isekai serier – og det siger en del! Vi taler selvfølgelig om "Reborn...

Anime

Her er lidt info om den kommende serie Level 1 Demon Lord and One Room Hero om dæmonherren der flytter ind hos den afdankede...