Mizuki Nanas officielle hjemmeside har afsløret coveret til hendes kommende 9ende album “ROCKBOUND NEIGHBOURS”, der fejrer hendes 12 års jubilæum som sangerinde.

Albummet indeholder 15 sange, herunder “Lovely Fruit” (Toriko animeens slutsang), “Linkage” (PSP/NINTENDO DS spil), “BRIGHT STREAM” og “Sacred Force” (Magical Girl Lyrical Nanoha The MOVIE 2nd A’s), “METRO BAROQUE” (BLOOD-C The Last Dark filmen) og en særlig lang udgave af “Synchrogazer” (Symphogear åbnings sang).

Albummet udkommer i tre udgaver: Limited Edition CD+Blu-ray, Limited Edition CD+DVD og almindelig udgave. Begge limited editions kommer med en særlig fotobog. Blu-ray og DVD indeholder optagelser fra hendes eksklusive live optræden “Mizuki Nana Heian Jingu Hounou Kouen”.

Kilde Alafista

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,