Tirsdag afslørede TOHO JoJo’s Bizarre Adventure: Phantom Blood scene musicalens stjernespækkede rollebesætning sammen med nøgle- og kostumebilleder på sin officielle X (tidligere Twitter) konto.

Skuespillerne Yuya Matsushita og Shotaro Arisawa skal spille rollen som hovedpersonen Jonathan Joestar, som for nylig har deltaget i scene skuespillet Rurouni Kenshin: Kyoto Arc (2022) og Kingdom (2023). Skuespiller-stemmeskuespiller Mamoru Miyano tiltrak også stor opmærksomhed, da han kom med i rollebesætningen som Dio Brando. Han er bedst for sine stemmeskuespillerroller som Light Yagami fra Death Note, Rintaro Okabe fra Steins;Gate og Osamu Dazai fra Bungo Stray Dogs. De tre som hovedpersonerne, kan ses i musicalens nøgle illustration, som kan ses øverst i artiklen.

Resten af de talentfulde roller inkluderer:

Folkene bag

Ney Hasegawa, der tidligere har instrueret scenestykket Under Execution, Under Jailbreak, som er baseret på novellen af samme navn af Hirohiko Araki, står for scenemusicalens instruktion. Tsuneyasu Motoyoshi (My Hero Academia: The “Ultra” Stage) står for manuskriptet, og den fransk-tunesiske musikproducer Dove Attia står for det musikalske partitur til produktionen.

Visningstider og steder er som følger:

  • Sted: Imperial Theatre, Tokyo, dato: 6. februar 2024 – 28. februar 2024
  • Sted: Hokkaido Sapporo Cultural Arts Theater Hitaru, dato: 26. marts 2024 – 30. marts 2024
  • Sted: Hyogo Prefecture Hyogo Performing Arts Center KOBELCO Large Hall, dato: 9. april 2024 – 14. april 2024

Beskrivelse

Denne historie kredser om den mystiske stenmaske udgravet fra Mexico og følger den eventyrlige fortælling om to unge mænds skæbneskæbner!
I det 19. århundredes England – har Jonathan Joestar (Yuya Matsushita / Shotaro Arisawa), den eneste søn af den adelige Joestar-familie, tilnavnet “JoJo”. Hans far, Sir Joestar (Tetsuya Bessho), opdrager ham under streng, men varm vejledning til at blive en “ægte gentleman”. Joestar-husstanden adopterer Dio Brando (Mamoru Miyano), som er født og opvokset i slummen. De tager ham ind, fordi de tror, at Dios afdøde far, Dario Brando (Kong Kuwata), havde reddet Sir Joestars liv. Sir Joestar opdrager de to som ligeværdige, og de vokser stærke op.
Dog planlægger Dio at tage alt fra JoJo; hans elskede hund Danny, hans venner, hans første kærlighed Erina Pendleton (Miisha Shimizu) og endda Joestar-familiens rigdom. JoJo er klar over Dios onde hensigter og tager til Londons slumkvarterer, Ogre Street. Med hjælp fra sin nye allierede Speedwagon (YOUNG DAIS) trækker de Wang Chan (Jumpei Shimada) tilbage til Joestar-palæet på grund af hans involvering i Dios sammensværgelse. I en desperat situation udnytter Dio kraften fra den mystiske stenmaske, der vises i Joestar-huset, for at få enorm styrke.
For at imødegå den overvældende Dio udholder JoJo den strenge træning af Will A. Zeppeli (Yoshihisa Higashiyama / Yusuke Hirose) for at mestre “Ripple Technique”. De tog begge ud på en rejse med Speedwagon for at gøre op med Dio. I mellemtiden bygger Dio, med folk som Jack the Ripper (Yamato Kochi) og legendariske riddere under hans kommando, et ondt imperium og afventer JoJos ankomst. Den langvarige fejde mellem JoJo og Dio, deres bizarre eventyr, er ved at begynde -.

Om JoJo’ Bizarre Adventure

Phantom Blood er den første blandt de indtil videre ni dele af den langvarige JoJo’s Bizarre Adventure mangaserie. Den blev oprindeligt udgivet i Shueishas Weekly Shonen Jump fra december 1986 til oktober 1987. Den seneste del af mangaen, med titlen The JoJoLands, begyndte at blive udgivet halvandet år efter slutningen af den ottende, JoJolion.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,