Kadokawa begyndte at streame den tredje reklamevideo til TV-anime serien baseret på forfatteren Natsume Akatsuki og illustratoren Kurone Mishimas Konosuba: An Explosion on This Wonderful World! spinoff-romanserie tirsdag.

Videoen afslører showets temasangkunstnere og dens premiere den 5. april.
Machico fremfører åbningstemasangen “Stay Free”, og Rie Takahashi og Aki Toyosaki fremfører den afsluttende temasang “Jump In”.

Trailer

Beskrivelse

Et år før en vis ubrugelig gudinde og NEET extraordinaire trådte ind på scenen, er Megumin, “The Crimson Magic Clans største geni”, hårdt på arbejde. Lige siden et livsændrende møde i sin ungdom, har den unge magiker dedikeret alle sine vågne timer til jagten på den ultimative offensive magi, Explosion! (Nå… al den tid der ikke er brugt på at snyde mad fra sin selverklærede rival i hvert fald.)
Og medens storesøsteren er væk, vil den lille søster lege. På en rutinemæssig tur ind i skoven finder Megumins lillesøster, Komekko, en mærkelig sort killing. Lidet ved hun, at denne kat spiller en nøglerolle i at åbne forseglingen af en mørk guds grav…

Kilder

Kategoriseret i: