Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Netflix laver ny Pokémon serie

Der sker ny ting i det animerede Pokémon univers, ikke kun er Ash stoppet men der kommer også en serie der ikke handler om kampe.

Netflix laver ny Pokémon serie

Netflix og The Pokémon Company har annonceret en ny original serie, der foregår i Pokémon universet, kaldet Pokémon Concierge, selvom det ikke ser ud til at være den tidligere rapporterede live-action-serie, der blev rygtet at være undervejs tilbage i 2021.

Nyheden blev annonceret under Pokémon Presents for nyligt. Showet kommer som en del af et samarbejde mellem Netflix og The Pokémon Company efter et langvarigt forhold, der bringer den engelske dub af anime med Ash og Pikachu i hovedrollerne til Netflix-abonnenter.

Det, der gør Pokémon Concierge interessant, er, at det ser ud til at bevæge sig helt væk fra kampene og vil fokusere på et Pokémon-hotel i stedet. Dette har været en nylig tendens i franchisen, hvor ting som Detective Pikachu sætter fokus på dele af verdenen, der ikke har noget at gøre med at blive den stærkeste træner.

Trailer

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Ash' stemmelægger synger Pokémon temaet en sidste gang inden hun stopper i rollen.

Anime

Den ny udgave af fortællingen om vandringsmanden Kenshin kommer til sommer.

Anime

Historien om en fyr der får 100 kærester kommer som anime i år.

Anime

Her er en trailer for kommende forårs-serie om en kontoransat der mister sin mødom til et yakuza medlem.