Netflix og The Pokémon Company har annonceret en ny original serie, der foregår i Pokémon universet, kaldet Pokémon Concierge, selvom det ikke ser ud til at være den tidligere rapporterede live-action-serie, der blev rygtet at være undervejs tilbage i 2021.

Nyheden blev annonceret under Pokémon Presents for nyligt. Showet kommer som en del af et samarbejde mellem Netflix og The Pokémon Company efter et langvarigt forhold, der bringer den engelske dub af anime med Ash og Pikachu i hovedrollerne til Netflix-abonnenter.

Det, der gør Pokémon Concierge interessant, er, at det ser ud til at bevæge sig helt væk fra kampene og vil fokusere på et Pokémon-hotel i stedet. Dette har været en nylig tendens i franchisen, hvor ting som Detective Pikachu sætter fokus på dele af verdenen, der ikke har noget at gøre med at blive den stærkeste træner.

Trailer

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,