Crunchyroll annoncerede søndag, at de vil begynde at streame Dr. Stone: New World, den tredje Dr. Stone animesæson, den 6. april kl. 10:30 EDT.
Selskabet vil desuden begynde at streame en engelsk dub med en tilbagevendende rollebesætning den 20. april kl. 15.30. EDT. Crunchyroll vil også udgive dubs på tysk, fransk, latinamerikansk spansk, brasiliansk portugisisk, castiliansk spansk og italiensk på et senere tidspunkt.

Folkene bag animeen bekræftede separat, at sæsonen vil løbe over to cours (kvarte år), men opdelt i forskellige udsendelses-sæsoner. Dr. Stone: New World får premiere i Japan den 6. april klokken 22.30. (9:30 EDT).

Crunchyroll streamer også en trailer til animeen, som afslører og forhåndsviser Huwie Ishizakis åbningstemasang “Wasure Gataki”.

Trailer

Beskrivelse

Med Stone Wars overstået går de tidligere medlemmer af Tsukasas Empire of Might sammen med Kigdom of Science for at bygge et skib, der er i stand til at sejle over åbent hav for at søge svar på mysteriet om den globale forstening. Men før de kan begynde deres rejse, skal Senku og hans venner finde nogle nøgleressourcer og gøre nogle nye videnskabelige fremskridt for at bygge den type fartøj, de har brug for.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,