Den officielle hjemmeside for Sazanami Sōshi ni Junketsu o Sasagu, den kommende anime af Aki Murakamis I give my virginity to Soushi Sazanami. Now, let’s take our time to love her. (Sazanami Sōshi ni Shojo o Sasagu ~Saa, Jikkuri Medemashō ka~) manga udgav animeens reklame video sidste onsdag.

Videoen afslører og forhåndsviser animeens temasang “Virgin Moonlight.”
Yoshiki Nakajima, stemmeskuespilleren for hovedpersonen Soushi Sazanami i animeens on-air-version, fremfører temasangen som sin karakter og er også fortæller i videoen.

Animeen får premiere på det første afsnit på AnimeFesta-tjenesten her i marts, inden streamingen begynder på YouTube og Niconico-tjenesterne den 2. april kl. 24.00 (effektivt den 3. april ved midnat). (Den mere eksplicitte premium-version er eksklusiv for AnimeFesta, mens on-air-versionen vil streame gratis på alle tjenester.) Anime vil derefter vises den 2. april kl. 25.00 (effektivt den 3. april kl. 01:00) på Tokyo MX og BS11 tv-kanalerne.

Trailer

Beskrivelse

Historien handler om en 26-årig jomfru kontormedarbejder ved navn Nagisa. Hun tager en tur med det formål at forbedre sin generthed og har et tilfældigt møde med et yakuza-medlem ved navn Sazanami. Hun indleder et forhold til ham, efter at de har været sammen en nat.

Roller

Det er lidt sjovt at der er forskel på de to udgaver, men jeg tænker at premium udgaven har en mere ucensoreret dialog og lyde.

Folkene bag

  • Instruktion: Sanae Nagi (Everything for Demon King Evelogia)
  • Manuskripter: Eeyo Kurosaki (The Titan’s Bride, Overflow)
  • Character designs: Katsuyuki Sato (Fire in His Fingertips -My Childhood Friend is a Fireman-, My Stepmoms Daughter Is My Ex, Hokkaido Gals Are Super Adorable!)
  • Animations instruktører: Sato, Seiya Misawa, Kazuya Shiroda, Binme og Rena Nasu
  • Lyd instruktør: Hiromi Nishiyama
  • Lyd studie: Studio Mausu
  • Studie: Studio Hōkiboshi

Kilde

Kategoriseret i: