Zoku Kono Subarashii Sekai ni Bakuen wo!

“KonoSuba” får tre ny spin-off mangaer

1. januar 2018 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Kadokawa har annonceret tre ny KonoSuba spin-off manga serier. To af serierne begynder den 27 januar 2018 i Comic Alive og den sidste vil gå i Shonen Ace, også fra den 27 januar 2018.

Zoku Kono Subarashii Sekai ni Bakuen wo!

Zoku Kono Subarashii Sekai ni Bakuen wo!

Zoku Kono Subarashii Sekai ni Bakuen wo! er en efterfølger til Kono Subarashii Sekai ni Bakuen wo! (Fiery Explosions on This Wonderful World!). Som titlen antyder handler den om Megumin før hun mødte Kazuma. Manga serien er en adaption af en 2016 spin-off light novel af samme navn.

Kono Kamen no Akuma ni Soudan wo!

 Kono Kamen no Akuma ni Soudan wo!

Suzume Somemiya (Kono Subarashii Sekai ni Nichikou wo!) adapterer Kono Kamen no Akuma ni Soudan wo! (Discussions With the Demon of This Mask). Historien handler om Vanir, der er tvunget til at blive en personlig konsulent efter at Wiz spilder sine penge på højkvalitets Manatit krystaller.

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! Extra: Ano Orokamono ni mo Kyakkou o!

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! Extra: Ano Orokamono ni mo Kyakkou o!

Tamako Buta tegner en adaptation af Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! Extra: Ano Orokamono ni mo Kyakkou o! (Spotlight on That Fool Also!). Historien er en “smule ecchi” og handler om Dust, der har fået en dyster besked fra Vanir.

Kilde