Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gushing over Magical Girls manga laves til anime
Gushing over Magical Girls manga laves til anime
©Akihiro Ononaka, © TAKESHOBO Co.,Ltd. All Rights Reserved.

Anime

Gushing over Magical Girls manga laves til anime

Historien om en fan af mahou shoujo der ender som en skurk og finder ud af at hun i virkeligheden elsker at dominere og underkaste dem laves til anime.

Det niende bind af mangaen Gushing over Magical Girls (Maho Shojo ni Akogarete) af Akihiro Ononaka afslører at historien får en anime-adaption . Ononaka lavede en illustration i anledning af meddelelsen.

Indtil videre er der dog ikke yderligere oplysninger om det planlagte projekt.

Illustration

Gushing over Magical Girls manga laves til anime
©Akihiro Ononaka

Beskrivelse

Hej, jeg hedder Hiiragi Utena. Jeg er en normal ungdomsskolepige, der elsker “Magical Girls” – eller det var jeg i hvert fald, men så ud af det blå dukkede en talende maskot op og fortryllede mig!
Nu har jeg en chance for at slutte mig til mine elskede magiske piger… som en skurk? Vent et øjeblik, der er noget galt med mit outfit! Det kan ikke rigtig ske, vel?!

Se denne generte magiske pige fan forvandle sig til en sadistisk dominatrix! Når godt og ondt støder sammen, hvem vil så underkaste sig?

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...