Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Mononogatari får anden sæson til sommer

Den netop afsluttede Mononogatari anime får allerede en anden sæson til sommer. Nej, ikke den Monogatari, en anden med lignende titel.

Monogatari får anden sæson til sommer

Det 12. og sidste afsnit af TV-anime-serien, der adapterer Onigunsous Malevolent Spirits: Mononogatari (Mononogatari) manga annoncerede tirsdag en anden sæson, der afsløres i en teaser-promo. Anime-sæsonen får premiere til juli 202

Serien er lavet af Bandai Namco Pictures, og den første anime-sæson begyndte at blive sendt i vinteren 2023. Crunchyroll simulcastede animeen med undertekster over hele verden, undtagen Asien

Trailer

Beskrivelse

Når ånder krydser over i den menneskelige verden, kan de besætte gamle genstande og få en fysisk form: en tsukumogami. Tsukumogami kan være blid, voldelig eller et sted midt imellem, så Saenome-klanen hjælper fredeligt med at sende dem tilbage til åndeverdenen for at undgå ødelæggelse.

Kunato Hyouma er medlem af klanen, men er… mindre fredelig, da han nærer nag, da en tsukumogami frarøvede ham noget vigtigt. Hyoumas bedstefar er bange for, at Hyoumas fyrige vrede i omgangen med disse ånder vil føre til overnaturlige katastrofer, og sender ham for at bo i Kyoto med Nagatsuki Botan, en usædvanlig ung kvinde, der faktisk lever med en tsukumogami-lignende familie! Kan Hyouma lære at kontrollere sine følelser, når han har at gøre med tsukumogami, eller er hans egen ånd dømt til at blive besat af raseri for evigt?

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

Figurer og merchandise

Fire nendoroids der udkommer i sidste kvartal 2023. Fra heste over en lærling til den måske største vampyr af dem alle.

Anime

Anden del af Masamune-kun's Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun's Revenge R, begynder om under en måned.

Mad

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.