Den officielle Twitter-konto for anime-adaptionen af forfatteren Chugong og den afdøde kunstner DUBUs (REDICE Studio) Solo Leveling manhwa afslørede en teaser-reklame video og første nøgle-illlustration tirsdag, og de afslører, at animeen får premiere næste vinter:

Trailer

Beskrivelse

Det er mere end et årti siden, at “portene” pludselig dukkede op – de stier, der forbinder vores verden med en anden dimension. Siden da er visse mennesker vågnet til overnaturlige kræfter. Vi kalder disse individer “jægere”. Jægere lever af at bruge deres kræfter til at erobre dungeons inden for portene.

I denne verden af hårde kunder er den lavt rangerede jæger Jinwoo Sung kendt som “den svageste jæger blandt hele menneskeheden.”

En dag bliver Jinwoo dødeligt såret, da han løber ind i dobbelte dungeons af høj rang, skjult i en dungeon med lav rang. Lige da dukker et mystisk søgevindue op foran ham. På randen af døden beslutter Jinwoo sig for at acceptere missionen og begynder at levelle op… mens andre ikke gør det.

Illustration

Solo Leveling anime teaser
© Solo Leveling Animation Partners

Kilder

Kategoriseret i: