Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Mad

KONOSUBA Megumin spinoff reklamerer med eksplosiv suppe

Den kommende anime-serie om Megumin fra Konosuba begynder den 5 april, men der er allerede nu eksplosive reklamer med hende for lige så eksplosiv mad.

KONOSUBA Megumin spinoff reklamerer med eksplosiv suppe

KONOSUBAs Megumin laves som altid uro ved at kaste Explosion på varm, krydret mad. Konosuba: An Explosion on This Wonderful World! anime annoncerede en samarbejds-kampagne med Nissin Homura Meshi-mærkets nye instant Yukgaejang (eller krydret oksekødssuppe) produkt sidste mandag.

Kadokawa streamer en reklame video til kampagnen med en meget triggerhappy Megumin. Underholdende nok indeholder annoncerne genbrugte optagelser fra den primære KONOSUBA-anime-serie, men med Homura Meshi-kopperne redigeret ind.

Samarbejds Homura Meshi-kopper vil være tilgængelige hos fødevareforhandlere som supermarkeder i Japan. Nogle butikker vil tilbyde gratis dækkeservietter med Megumin og Yunyun til kunder, der køber mindst to kopper. Hvis du køber to kopper gennem udvalgte japanske onlineforhandlere, kan du også deltage i lodtrækningen om et gratis ølkrus og B3-størrelse wallscroll.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til januar kommer Delicious in Dungeon animeen der stiller det gode spørgsmål: Hvad hvis de monstre man slår ihjel i dungeons smager godt?

Anime

Filmen får premiere i Japan og streames på Netflix den 16. juni

Anime

Når sommeren er på sit højeste vender den lige så hede magiker Dark Schneider tilbage i anden sæson af Netflix moderne udgave af Bastard!!

Anime

Den ventede anden sæson af den populære isekai Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation begynder i starten af juli.