KONOSUBAs Megumin laves som altid uro ved at kaste Explosion på varm, krydret mad. Konosuba: An Explosion on This Wonderful World! anime annoncerede en samarbejds-kampagne med Nissin Homura Meshi-mærkets nye instant Yukgaejang (eller krydret oksekødssuppe) produkt sidste mandag.

Kadokawa streamer en reklame video til kampagnen med en meget triggerhappy Megumin. Underholdende nok indeholder annoncerne genbrugte optagelser fra den primære KONOSUBA-anime-serie, men med Homura Meshi-kopperne redigeret ind.

Samarbejds Homura Meshi-kopper vil være tilgængelige hos fødevareforhandlere som supermarkeder i Japan. Nogle butikker vil tilbyde gratis dækkeservietter med Megumin og Yunyun til kunder, der køber mindst to kopper. Hvis du køber to kopper gennem udvalgte japanske onlineforhandlere, kan du også deltage i lodtrækningen om et gratis ølkrus og B3-størrelse wallscroll.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,