Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anmeldelse

Fanta Rich Apple

I Japan er der mange slags Fanta, især da der ikke er en standard smag på samme måde som her, og en af disse mange smage er æble.

Fanta Rich Apple

Herovre er Fanta nærmest blevet synonymt med appelsin sodavand, og så diverse forsøg på en udefinerbar Exotic smag. I Japan er standard Fantaen nærmere Melon, der kan findes i alle fastfood kæder der til gengæld ikke nødvendigvis har appelsin, men den er stadig ikke en “standard” på samme måde, der er meget mere variation i udvalget under mærket. En af disse sodavand variationer, som man ofte ser, er æble. Dette er en af disse, endda en rig en af slagsen.

Sodavanden har meget lidt brus, de fleste vil nok mene den grænser til flad, men den har ikke den klassiske “flade bismag”, den har bare meget mild og lidt brus.

Smagen er meget mild, kun let sød modsat mange andre japanske sodavand, med en mild eftersmag af æblejuice. Ikke at det er dårligt, det gør den tværtimod utroligt forfriskende. Det at den ikke er virkeligt sød og overdøvende kraftig i smagen, hvor nogle japanske sodavand nærmest er kvalmende i begge aspekter, gør den meget drikbar og mere læskende end de fleste frugt sodavand vi finder herhjemme også.

Det jeg tættest jeg kan sammenligne den med er den tyske Apfel-schorle, der blander æblejuice og danskvand. Denne sodavand minder utroligt meget om dette, hvis man havde taget en sød æblemost når man blander den.

Samlet er den virkelig forfriskende og en sodavand der ville være rar at have herovre alment udbredt og ikke kun mere eller mindre tilfældigt i specialbutikker af forskellige slags når de får en sending hjem fra Japan.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Mad

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.

Mad

McDonald's Japan går 90'er retro og bringer tre klassiske burgere tilbage sammen med et af de største pop-ikoner.

Mad

Meget passende for Luffy viser det sig nu at One Piece var mad hele tiden - i hvert fald ifølge McDonald's Japan.

Mad

Siden det var Kobayashis alkohol-indtag der startede det hele er det et passende samarbejde.