En promo-video for anime blev udgivet på den officielle A Girl & Her Guard Dog anime hjemmeside. Den afslører nogle af rollebesætningerne, produktionspersonalet og udsendelsesmåneden.

Serien er bygget ud fra et koncept man har set i flere variationer før, og det plejer at være underholdende, så den er værd at tjekke ud.

Projektet laves hos Animetudio project No.9, hvor Nobuhiro Takamoto (Beelzebub) instruerer. Aya Satsuki (Too Cute Crisis) vil stå for seriens komposition, mens Yukiko Ban (Yowamushi Pedal) vil stå for karakterdesigns. Animeserien får premiere til oktober 2023.

Trailer

Beskrivelse

Det var aldrig Isakus ønske at være datter af en yakuza-boss, men da hendes forældre dør i en bilulykke, da hun var fem år gammel, tager hendes gangster-farfar hende til sig og opdrager hende som medlem af hans klan.

Efter år med at være blevet afvist af sine klassekammerater på grund af sin familiebaggrund, er Isaku endelig klar til sin gymnasiedebut, som hun håber vil føre til et normalt liv og måske endda første kærlighed… indtil den 26-årige Keiya, en loyale håndlanger fpr familien og Isakus trofaste værge, starter på gymnasiet samtidig med hende og lover at beskytte hende mod alt, hvad hun virkelig ønsker!

Nu skal Isaku ikke kun beskæftige sig med gymnasiet, men også med en kæderygende, pistolsvingende “Ridder i skinnende rustning” på samme tid? Hvad skal en ung dame gøre?!

Illustration

A Girl & Her Guard Dog anime trailer
©はつはる・講談社/「お嬢と番犬くん」製作委員会

Kilder

Kategoriseret i: