To nye karaktertrailere til den kommende TV-anime Saint Cecilia and Pastor Lawrence blev udgivet som en del af AnimeJapan 2023. Disse introducerer karaktererne Abel og Hazelita.

Animeen får premiere i juli 2023 i stedet for april 2023 som oprindeligt annonceret. Der blev givet en oprigtig undskyldning for udsættelsen, men på grund af den fornyede spredning af corona-virussen kan produktionen ikke gennemføres som planlagt.

Sumie Noro (Sleepy Princess in the Demon Castle) vil instruere hos Studio Doga Kobo og Yuka Yamada (Miss Kobayashis Dragon Maid) vil tage sig af seriens komposition. Hiromi Nakagawa (WATATEN!: an Angel Flew Down to Me) bidrager med karakterdesigns. Masanori Tsuchiya (Armed Girl’s Machiavellism, The World’s Finest Assassin Gets Reincarnated in a Different World as an Aristocrat) er lydinstruktør. Musikken er komponeret af Ruka Kawada (Is the Order a Rabbit?).

Abel karakter trailer

Hazelita karakter trailer

Beskrivelse

Den hellige Cecilia er elsket af byens borgere – ikke kun er hun elegant og fattet, hun deler velvilligt sin visdom med alle, der søger den. Det vil sige, indtil den sidste person er gået – hvorefter hun bliver totalt håbløs! Det er kun pastor Lawrence, der holder den hellige fokuseret nok til at udføre sine pligter… og selvom hun kan teste ham, er det hele normalt arbejde!

Kilde

Kategoriseret i: