Lipton Royal Milk Tea papirkartonerne stoppede med at blive solgt i Japan i marts 2022. Heldigvis for fans af drikkevaren er kartonerne triumferende vendt tilbage til butikker over hele Japan (undtagen Okinawa). For at fejre lejligheden udgav Morinaga Milk Industry, firmaet der distribuerer Lipton Milk Tea i Japan, en anime-annonce.

https://youtu.be/XGmMxFYko9M

Historien udspiller sig som en cheesy romantisk historie i stil med en Makoto Shinkai film, hvor en dreng (stemme af Kaito Ishikawa) og pigen (stemme af Kaori Maeda), der tilsyneladende higer efter hinanden gennem kærlighedsbreve, efter at de er tvunget til at gå hver til sit. Nær slutningen af annoncen afsløres det dog, at hver linje i dialogen faktisk kommer fra breve skrevet af offentligheden, efter at mærket først annoncerede, at det stoppede.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , , ,