Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Lipton Milk Tea vender tilbage til Japan med romantisk anime reklame

Lipton Milk Tea har lavet en anime reklame i Shinkai stil i anledning af at de igen kan købes i Japan.

Lipton Milk Tea vender tilbage til Japan med romantisk anime reklame

Lipton Royal Milk Tea papirkartonerne stoppede med at blive solgt i Japan i marts 2022. Heldigvis for fans af drikkevaren er kartonerne triumferende vendt tilbage til butikker over hele Japan (undtagen Okinawa). For at fejre lejligheden udgav Morinaga Milk Industry, firmaet der distribuerer Lipton Milk Tea i Japan, en anime-annonce.

Historien udspiller sig som en cheesy romantisk historie i stil med en Makoto Shinkai film, hvor en dreng (stemme af Kaito Ishikawa) og pigen (stemme af Kaori Maeda), der tilsyneladende higer efter hinanden gennem kærlighedsbreve, efter at de er tvunget til at gå hver til sit. Nær slutningen af annoncen afsløres det dog, at hver linje i dialogen faktisk kommer fra breve skrevet af offentligheden, efter at mærket først annoncerede, at det stoppede.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Skole fantasy serien får premiere til juli.

Anime

Seasonen adapterer "Kaigyoku/Gyokusetsu," "Shibuya Incident" historierne fra den 6. juli.

Figurer og merchandise

Fire kommende figurer af blonde piger: En elver, en cosplayer, en sangerinde og en dæmon.

Anime

Til næste forår kommer der en opsamlingsfilm af den populære serie fra efteråret 2022.