Luffy × Nami

Ugens afstemning: Shounen anime par

2. august 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Sidste uges afstemning om anime fyre i badetøj endte med at min personlige favorit, Rei fra Free! kun kom på anden pladsen, men det var absolut en fortjent sejr til Tamaki fra Ouran High School Hostclub. Det var dog sjovt hvor tydeligt det var på de folk jeg talte med hvor meget personligheden spillede ind, ikke sikker på at personlighed trumfede udseende så kraftigt i pige afstemningen.


Inspireret af den japanske afstemning om yndlings par er denne uges afstemning fem shounen par – omend der kun er ét 100% officielt par og så resten mere eller mindre fan opfundne shippings af forskellig grad.

Hvilket af disse fem par kan du best lide? Eller har du et andet par fra en shounen anime serie du bedre synes om? Del gerne dette i en kommentar!

[socialpoll id=”2213705″]

Afstemningen lukkes på fredag den 8 august 2014.