Bar Lemon Heart sælger limited edition flasker af “Miss Kobayashi’s Dragon Maid Collaboration AMAHAGAN World Blend” whisky. Etiketten er lavet af Japans Nagahama Distillery og har en original tegning af Miss Kobayashis Dragon Maid skaberen Coolkyoushinja.

Miss Kobayashi's Dragon Maid får eget whiskey blend
©クール教信者 ・双葉社

Konceptet bag den blendede whiskey er følgende:

“Frøken Kobayashi begynder at bo sammen med Tohru, en drage hun reddede midt i en beruset døs. Hun bliver efterhånden omgivet af en gruppe unikke venner, der forguder hende, og det bliver en del af deres hverdag. Med dette billede i tankerne blev vintønder, sherryfade, tørv og korn kombineret med forskellige andre elementer for at skabe en livlig, sjov, men alligevel samlet smag.”

Hver flaske “Miss Kobayashi’s Dragon Maid Collaboration AMAHAGAN World Blend indeholder 700 ml blandet whiskey fra rundt om i verden med et alkoholindhold på 47% og sælges for 10.000 yen (74,71 $597kr).

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,