Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Idol

Blandede nyheder: Super Nintendo World, Cells at Work Code Black, Yu Aida, Usada Pekora

Forlystelsespark

Super Nintendo World, temaområdet med Mario og venner i Universal Studios Japan, skulle efter planen åbne næste måned den 4. februar. På grund af undtagelsestilstanden, der blev erklæret i Osaka, vil den dog ikke alligevel og det er udskudt på ubestemt tid.

Kilde

Manga

Cells at Work! Code Black mangaen slutter den 21 januar

Dette års syvende nummer af Kodansha’s Morning-magasin afslørede torsdag, at Shigemitsu Harada og Issei Hatsuyoshiyas Cells at Work! Code Black (Hataraku Saibō Black) spinoff manga slutter med sit næste kapitel den 21. januar.

Kilde

Gunslinger Girls‘ Yu Aida udgiver ny manga den 26 feburar

Dette års andet nummer af Hakusenshas Young Animal-magasin afslørede torsdag, at mangaskaberen Yu Aida lancerer en ny manga med titlen Those With Courage, Come and Lay Down Your Lives (Yūki Aru Mono Yorichire) i bladets femte nummer den 26. februar.

Magasinet antydede mangaen med teksten: “En udødelig pige. En tidligere kriger, der undlod at dø. Begge længes efter døden. Hvordan vil deres liv brænde? En Meiji-fortælling om hvad det betyder at leve!”

Kilde

Vtuber

hololives Usada Pekora er blandt top-5 mest sete streamere i 2020

Dexerto rapporterede de fem bedste mest streamede kvindelige streamere i 2020 med henvisning til dataanalyse fra Stream Hatchet.

Selvom Valkyrae var den bedst viste streamer, der samlede 23,6 millioner visninger på tværs af sine videoer i løbet af sidste år, afslørede data også den overraskende succes for en japansk virtuel YouTuber: hololives Usada Pekoras Channel akkumulerede 14,6 millioner visninger og placerede hende som den fjerde på listen.

Top 5 kvindelige streamere i 2020 er som følger:

  1. Valkyrae (23,6m visninger)
  2. okimane (23,3m visninger)
  3. trist (20,1 m visninger)
  4. Pekora Ch. (14,6m visninger)
  5. Jinnytty (14,0 m visninger)

Kilde

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

X