Den officielle Twitter-konto for Kashiwa-afdelingen af Cybex cafekæden postede tirsdag et billede af det 10. kompilerede bogbind af Tamiki Wakakis 365 Days to the Wedding (Kekkon Surutte, Hontō Desu ka?: 365 Days to the Wedding) manga. Ifølge omslags-båndet på billedet bliver mangaen lavet til en anime.

Beskrivelse

Takuya og Rika er kollegaer på et rejsebureau i Tokyo. De er begge single, men de har ikke noget imod det, da de er indadvendte med tilfredsstillende liv derhjemme. Desværre går deres job nu ud på at bemande et kontor i Sibirien, og ugifte medarbejdere er de første, der kommer i betragtning. Rika er desperat efter at undgå overførslen og tager til Takuya med en idé: Hvis de lader som om, de skal giftes om et år, kan de blive i Tokyo. Det eneste problem er, at de to knapt kender hinanden! Hvis disse to stille kolleger “forfalsker” et forhold, vil det så blive til noget virkeligt?

Kilder

Kategoriseret i: