Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

365 Days to the Wedding manga laves til anime

Den romantiske komedie manga 365 Days to the Wedding om to kollegaer der lader som om de skal giftes laves til anime.

365 Days to the Wedding manga laves til anime

Den officielle Twitter-konto for Kashiwa-afdelingen af Cybex cafekæden postede tirsdag et billede af det 10. kompilerede bogbind af Tamiki Wakakis 365 Days to the Wedding (Kekkon Surutte, Hontō Desu ka?: 365 Days to the Wedding) manga. Ifølge omslags-båndet på billedet bliver mangaen lavet til en anime.

Beskrivelse

Takuya og Rika er kollegaer på et rejsebureau i Tokyo. De er begge single, men de har ikke noget imod det, da de er indadvendte med tilfredsstillende liv derhjemme. Desværre går deres job nu ud på at bemande et kontor i Sibirien, og ugifte medarbejdere er de første, der kommer i betragtning. Rika er desperat efter at undgå overførslen og tager til Takuya med en idé: Hvis de lader som om, de skal giftes om et år, kan de blive i Tokyo. Det eneste problem er, at de to knapt kender hinanden! Hvis disse to stille kolleger “forfalsker” et forhold, vil det så blive til noget virkeligt?

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Skole fantasy serien får premiere til juli.

Anime

Seasonen adapterer "Kaigyoku/Gyokusetsu," "Shibuya Incident" historierne fra den 6. juli.

Figurer og merchandise

Fire kommende figurer af blonde piger: En elver, en cosplayer, en sangerinde og en dæmon.

Anime

Til næste forår kommer der en opsamlingsfilm af den populære serie fra efteråret 2022.