Visuel novel udgiveren Visual Arts meddelte torsdag, at det bliver et datterselskab af det kinesiske konglomerat Tencent Holdings. Nuværende virksomhedspræsident Takahiro Baba går på pension og bliver rådgiver for virksomheden. Den nye virksomhedspræsident bliver Genki Tenkumo (også kendt som Tohya Okano).

Baba forklarede i blogindlægget, at virksomheden havde sin største indtjening i sin 33-årige historie i juni, takket være personalets hårde arbejde og ydeevnen af Heavens Burn Red smartphonespillet. Læs en engelsk opsummering af hans udtalelse i kilden.

Visual Arts blev grundlagt i marts 1991. Virksomheden er kendt for at udgive mange visuelle novels og “kinetiske romaner” fra sit brand Key, herunder Kanon, Air, Clannad, Little Busters!, planetarian, Kud Wafter, Rewrite, Angel Beats! 1st Beat, Harmonia, Summer Pockets, LOOPERS og Prima Doll, blandt andre. Virksomheden blev også krediteret som den oprindelige skaber af The Day I Became a God animeen og har været involveret i anime-adaptionerne af mange af Keys værker.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,