Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Tencent køber Visual Arts (Kanon, Air, Clannad)
Tencent køber Visual Arts (Kanon, Air, Clannad)
© Visual Arts

Nyheds links

Tencent køber Visual Arts (Kanon, Air, Clannad)

Den populære udgiver af visual novels Visual Arts bliver en del af det kinesiske konglomerat Tencent.

Visuel novel udgiveren Visual Arts meddelte torsdag, at det bliver et datterselskab af det kinesiske konglomerat Tencent Holdings. Nuværende virksomhedspræsident Takahiro Baba går på pension og bliver rådgiver for virksomheden. Den nye virksomhedspræsident bliver Genki Tenkumo (også kendt som Tohya Okano).

Baba forklarede i blogindlægget, at virksomheden havde sin største indtjening i sin 33-årige historie i juni, takket være personalets hårde arbejde og ydeevnen af Heavens Burn Red smartphonespillet. Læs en engelsk opsummering af hans udtalelse i kilden.

Visual Arts blev grundlagt i marts 1991. Virksomheden er kendt for at udgive mange visuelle novels og “kinetiske romaner” fra sit brand Key, herunder Kanon, Air, Clannad, Little Busters!, planetarian, Kud Wafter, Rewrite, Angel Beats! 1st Beat, Harmonia, Summer Pockets, LOOPERS og Prima Doll, blandt andre. Virksomheden blev også krediteret som den oprindelige skaber af The Day I Became a God animeen og har været involveret i anime-adaptionerne af mange af Keys værker.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...